Bestuur

Stichting Care4More wordt bestuurd en vertegenwoordigd door 3 toegewijde bestuursleden. Zij behartigen de belangen van de stichting en dragen zorg voor het beleid, het vaststellen van de financiële richtlijnen en hebben de eindverantwoordelijkheid voor de dagelijkse leiding. De bestuursleden werken allen pro bono en er worden geen onkosten betaald om de functie uit te voeren.

Het bestuur bestaat uit de volgende leden:

IMG_7551

 

 

 

 

 

 

 

Michael de Groot – Voorzitter

Voorzitter en één van de oprichters van Care4More. Michael de Groot is in het dagelijkse leven werkzaam bij Intergamma als Category Manager voor de formule Gamma.

Tijdens mijn vele reizen ben ik vaak geconfronteerd met armoede. Je wilt graag je hand uitreiken voor het kleine beetje hulp wat je op dat moment kan bieden, dan wel in geld of in kleding. Toen in 2013 enkele stichtingen slecht in het nieuws kwamen, veelal door zelfverrijking, was het tijd voor de grondlegging van Care4More. We show you where your money goes!

 

Foto Jos Harms Zakelijk

Jos Harms – Penningmeester

Penningmeester en tevens founder van Care4More. Jos Harms is in het dagelijkse leven werkzaam bij SOS Management en Beheer.

 

AAEAAQAAAAAAAAU5AAAAJDUzNTM2YjMxLWQ3YjEtNDJjYi1iZjVlLTQzMjRmNzUxM2Q5ZQ

Hugo Willemsen – Secretaris

Secretaris en één van de oprichters van Care4More. Hugo Willemsen is in het dagelijkse leven werkzaam als Seniorverpleegkundige in het Universitair Medisch Centrum (UMC) in Utrecht.

In mijn dagelijkse werk maak ik van dichtbij mee dat een klein gebaar  voor iemand anders veel kan betekenen. Gedurende verschillende van mijn reizen ben ik helaas vaak in aanmerking gekomen met armoede en ook hier merkte ik vaak dat een klein gebaar veel voor mensen kan betekenen. Met stichting Care4More realiseren wij dat elk klein gebaar voor een kind in Afrika veel kan betekenen. Wij de afstand, u de de kortste weg naar het goede doel!