Hazenlip operaties

HOPE

image004

Veel kinderen worden in Benin geboren met een hazenlip. Veelal ontbreekt het aan de financiën om een kind te kunnen helpen. Een hazenlip kan uiteindelijk levensbedreigend zijn voor iemand. Omdat een kindje niet aan de borst kan drinken, kan het ondervoed raken en uiteindelijk overlijden.

Duizenden mensen in Benin zijn afsneden van goede, betaalbare en toegankelijke medische hulp. Daarom komen er de meest uiteenlopende ziektes en aandoeningen voor, die zonder hulp de mensen steeds meer in een isolement brengt. Wij willen lichamelijke en daarmee vaak ook emotionele en geestelijke genezing brengen door het aanbieden van concrete, kwalitatieve medische hulp. Helpt u mee om dit mogelijk te maken?

Wij willen, met uw hulp en donaties, vijf kinderen helpen door hen een operatie te geven. Een hazenlip operatie kost € 480. Dit is de operatie, inclusief alle materialen en de revalidatie. Het operatieschip ‘Africa Mercy’ zal vanaf augustus 2015 voor tien maanden aanmeren in de havenplaats Cotonou.

Mercy Ships logo en payoff high res

[give_form id=”638″]

Samenwerking met Mercy ShipsMercy Ships logo en payoff high res

Wij zijn trots te kunnen melden dat wij een samenwerking hebben gevonden met stichting Mercy Ships. Mercy Ships vaart met ziekenhuisschip Africa Mercy naar de armste landen in Afrika. Hier biedt de organisatie gratis medische operaties en worden lokale zorgverleners getraind. Zo helpt Mercy Ships kinderen en volwassenen die kampen met aandoeningen als gespleten lippen, tumoren, oogkwalen en ernstig vergroeide benen. Vanaf augustus 2016 ligt het schip voor tien maanden in Benin, waar duizenden mensen geholpen zullen worden.

Wil je meer informatie over Mercy Ships, kijk dan op hun website

Be the first to comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.