ElectronicPartner

ElectronicPartner is de partner voor ondernemers die geloven in synergie tussen gezamenlijke en lokale kennis en ervaring. Doordat ElectronicPartner markt-, retail-, en praktijkkennis bij elkaar brengt, beschikken ondernemers over kennis die zij vaak zelfstandig niet hebben. ElectronicPartner is met circa 400 aangesloten winkels in Nederland en 5.000 winkels in zeven Europese landen een toonaangevende organisatie voor de consumenten- en huishoud elektronicabranche met EP: als bekendste formule; een formule die met bijna 100 winkels en een herkenbaar winkelbeeld z’n kracht heeft bewezen. 

De EP:Winkels in Nederland worden gerund door zelfstandige ondernemers met kennis van consumentenelektronica en huishoudelijke apparaten. EP: biedt de combinatie van persoonlijke service en een unieke selectie Europese topmerken. Met EP: kies je voor zekerheid en gemak! De selectie in de EP:Winkel voldoet aan alle strenge voorwaarden, zodat de EP:Ondernemer de klant een uitstekend product tegen een scherpe prijs kan bieden met de beste services. Want bij EP: draait het om de tevredenheid van de klant.

Bij de EP:Ondernemer staat de klant centraal, een ondernemer die weet dat zijn of haar kracht ligt in het kennen en bewerken van het eigen lokale marktgebied. Een ondernemer die telkens net verder gaat waar anderen stoppen. Een ondernemer die pas tevreden is als zijn of haar klanten dat zijn. Niet voor niets is de slogan ‘EP: die doet het’. Een slogan die zorgt voor een heldere belofte naar de klant.

Voor meer informatie: www.electronicpartner.nl / www.ep.nl

Be the first to comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.