Autobedrijf Hans Jongerius Groep

De Hans Jongerius Groep bestaat sinds 1988 en heeft zich in de loop der jaren uitgebreid van 1 vestiging en 1 merk tot een veelzijdig bedrijf met drie vestigingen te Woerden, Gouda en IJsselstein. Hans Jongerius richt zich op de verkoop van nieuwe Renault en Dacia personen- en bedrijfswagens. Maar daarnaast hebben zij onder andere nog een leasemaatschappij, autoschadebedrijf, carwash, verhuurbedrijf en een groot aanbod occasions van alle merken.

Hiermee zet het bedrijf zijn kennis en ervaring breed in, met een compleet dienstenpakket voor zowel de particuliere als zakelijke automobilist. Zij staan bekend als een no-nonsense familiebedrijf dat veel waarde hecht aan de persoonlijke aandacht voor de klant. Kwaliteit en dienstverlening staan bij hun hoog in het vaandel. Niet voor niets behoort dit bedrijf al jaren tot de top 3 beste Renault dealers van Nederland. Tot slot ondersteunen zij jaarlijks diverse evenementen in de regio.

Wij willen Hans en Robin Jongerius nogmaals hartelijk bedanken voor hun vertrouwen. Het Team van Care4More kijkt met veel plezier uit naar de verdere samenwerking met Hans Jongerius en zijn medewerkers.

Wil je meer weten over de Hans Jongerius Groep, kijk dan op hun website.