Sponsoren

gammalogo

GAMMA is met 165 GAMMA-bouwmarkten in Nederland en 84 in België de nummer één doe-het-zelfmarkt in Nederland en België. GAMMA is er voor iedereen die zijn huis en de ruimte eromheen wil onderhouden, verbouwen of mooier wil maken. Met goede producten tegen een lage prijs. Met gedegen klusadvies. En met praktische hulp, zoals de GAMMA zaag- en montageservice en de verhuur van gereedschap. Bij GAMMA staat de klant centraal en is het product de oplossing.

 

CHR_AYA

C.H. Robinson Europe en haar relaties vormen een van de grootste expediteurs in Europa met een dynamisch netwerk van kantoren in Europa. Sinds 1993 voorzien zij hun klanten  van flexibele, kwaliteit en betrouwbare service die hun onderscheidt van andere concurrenten.

 

Zwaartafelen

Een tafel heb je niet voor even, maar voor je hele leven. Zwaartafelen biedt stoere tafels op maat die met veel liefde en passie zijn gemaakt. Ga gerust eens langs in de zeer inspiratievolle showroom in Amersfoort. Er hangt een gezellige sfeer, en als de koffie niet staat altijd klaar, dan wordt die vers voor u gezet.

 

Visscher-Caravelle_innovative-car-mats-

Visscher – Caravelle is gespecialiseerd op het gebied van automatten en textielproducten voor de automobiel-industrie. Dankzij een internationaal netwerk van verkoopkantoren en productievestigingen in Nederland, Polen, Australië en Azië. Biedt Visscher – Caravelle hun klanten wereldwijd een zeer ruim assortiment aan.