Supporters

Voor de diverse goede doelen wij tijdens onze reis gaan bezoeken en om de reis zo goed en veilig mogelijk te volbrengen is veel materiaal nodig.

Alle hulp is meer dan welkom, om er gezamelijk een succes van te maken en voor zoveel mogelijk kinderen een betere toekomst te bieden. Bent u enthousiast en wilt u graag met uw bedrijf een steentje bijdrage? Het team van Cape2Cape denkt graag met u mee in mogelijkheden. De volgende organisaties hebben zich verbonden aan Cape2Cape:

220px-Salora_logo_1995

Salora is een leverancier van consumenten elektronica in productgroepen als TV, Audio, (portable) DVD-spelers, Action cams, Beamers en Tablets tegen een zeer scherpe prijs/kwaliteit verhouding.

 

image001

JD Repair is gespecialiseerd in uitdeuken zonder spuiten en spotrepair. Tevens hebben ze over een wasstraat die beschikt over de nieuwste borstel- en wastechniek om zonder sporen een fantastisch resultaat te bereiken.

 

download

D-SIGN heeft inmiddels al ruim 15 jaar ervaring in design huisstijl, autobelettering, borduren en bedrukken bedrijfskleding, buitenreclame, , binnenreclame, interieur muurprints etc. Met een team van professionals kunnen ontzorgen ze u van A tot Z compleet. De designers maken ideeën visueel, onze eigen montagedienst maakt de ideeën tastbaar.

 

4x4

Euro 4×4 parts is de specialist als het gaat om 4×4 rijden. Met zo’n 45.000 artikelen in het assortiment, bieden zij voor elke auto de juiste onderdelen.

 

Blijdesteijn

 

Blijdesteijn Stijlmodehuis sinds 1833. Welke stijl u ook zoekt, bij  Blijdesteijn in Tiel kiest u uit een zeer ruime selectie van maar liefst 220 kleding merken van modecentra uit de gehele wereld. mocht u hulp nodig hebben bij het samenstellen van uw perfecte outfit, dan kunt u altijd een afspraak maken met een van onze personal shoppers.

 

Logo innopress

Innopress levert & bedrukt kleding, premiums, vlaggen en reclameborden voor bedrijven, sportclubs, scholen, evenementen-bureaus in heel Nederland. Alleen bij Innopress heeft u keuze uit alle merken en alle bedruktechnieken. Door de onafhankelijke positie en grote productkennis en ervaring zijn zij als geen ander in staat objectief te adviseren over de beste oplossingen.

 

Logo Polaroid

Polaroid Corporation is onderneming gespecialiseerd op het gebied van fotografie en optische filters. De technologische kennis en ontwikkeling op het gebied van polarisatie filters is verwerkt in producten als, Smartphones, Camera’s, Tablets, Televisies, Zonnebrillen, etc.

 

Logo-4WDmagazine-rood-1

4WD Magazine biedt een uitvoerige indruk van de wondere wereld van 4 wiel aangedreven auto’s en alles wat daarbij hoort. Van nieuws, tot rallies, van reisverhalen, tot rij-indrukken.

 

Logo coronel homepage

Op gebied van sport, entertainment en gezondheid. Bij Coronel ben je op het juiste adres. Een zakelijke gelegenheid, kinderpartijtje of vrijgezellenfeest. Coronel biedt het ideale dagje uit.

 

Logo Armenweg

Administratiekantoor “De Armenweg”  beschikt over uitgebreide deskundigheid  in de verwerking van met name loonadministraties.  De Armenweg staat voor discretie en correcte verwerking van uw vertrouwelijke gegevens. Door middel van regelmatig persoonlijk contact, wordt u op de hoogte gehouden. Op deze wijze scoren zij een hoog klanttevredenheid.