Mission PanAmerica

Een combinatie van avontuur en kinderen helpen aan een betere toekomst. Dat is Mission PanAmerica!

De nieuwe reis zal het team van Mission PanAmerica gaan brengen van Prudhoe Bay, Alaska naar Ushuaia, Argentinië. Tijdens deze missie worden wederom mens en machine uitgedaagd in de meest uiteenlopende omstandigheden.  Gezien de reis ons zal voeren van het verre noorden naar het uiterste zuiden, komt het team alle seizoenen weer tegen. Zowel ijzige sneeuwvlaktes, bergen tot bewoonbare toppen tot ruim vier kilometer hoogte, dorre en nietsontziende woestijnen, tropische regenwouden en kolkende rivieren die je overal heen kunnen slepen.  Kortom: Mission PanAmerica heeft het allemaal!

Ook nu weer wil het team van Mission PanAmerica niet alleen het avontuur aangaan, maar daarnaast en nog veel belangrijker, deze reis combineren met het goede doel. Daarvoor zullen zij zich inzetten voor 8 projecten waar zij in totaal rond de 5.000 kinderen mee willen helpen. Van educatie tot operatie en van tuinkas tot aan fietsen. Met deze projecten willen wij kinderen een helpende hand bieden op weg naar een betere toekomst voor hen.

De visie van Care4more is transparantie bieden aan haar donateurs: “We show you where your money goes” en dat alle donaties rechtstreeks zonder enige vorm van afroming doorgaat naar de kinderen die het zo vreselijk hard nodig hebben. Daarom zal de gehele reis volgbaar zijn via meerdere camera’s die in en op de auto gemonteerd zijn en een live-tracking systeem die in verbinding staat met de website.

Belangrijk om te weten is dat de kosten van de gehele reis door de bestuursleden zelf gedragen werden en dat alle bijdragen en donaties naar de projecten voor kinderen zijn gegaan.