Partners

Hans Jongerius Groep

De Hans Jongerius Groep bestaat sinds 1988 en heeft zich in de loop der jaren uitgebreid van 1 vestiging en 1 merk tot een veelzijdig bedrijf met drie vestigingen te Woerden, Gouda en IJsselstein. Hans Jongerius richt zich op de verkoop van nieuwe Renault en Dacia personen- en bedrijfswagens. Maar daarnaast hebben zij onder andere nog een leasemaatschappij, autoschadebedrijf, carwash, verhuurbedrijf en een groot aanbod occasions van alle merken.

Hiermee zet het bedrijf zijn kennis en ervaring breed in, met een compleet dienstenpakket voor zowel de particuliere als zakelijke automobilist. Zij staan bekend als een no-nonsense familiebedrijf dat veel waarde hecht aan de persoonlijke aandacht voor de klant. Kwaliteit en dienstverlening staan bij hun hoog in het vaandel. Niet voor niets behoort dit bedrijf al jaren tot de top 3 beste Renault dealers van Nederland. Tot slot ondersteunen zij jaarlijks diverse evenementen in de regio.

Wij willen Hans en Robin Jongerius nogmaals hartelijk bedanken voor hun vertrouwen. Het Team van Care4More kijkt met veel plezier uit naar de verdere samenwerking met Hans Jongerius en zijn medewerkers.

Wil je meer weten over de Hans Jongerius Groep, kijk dan op hun website

Ziegler Nederland

Ziegler Group bestaat sinds 1908 en heeft er altijd naar gestreefd om een onderneming te blijven van menselijke omvang, oftewel een 100% familiebedrijf. Vanwege deze strategie zijn zij flexibel en kunnen zij op maat gesneden en speciaal samengestelde diensten aan hun klanten aanbieden. Hun deskundigheid betreft het transport van bijzondere goederen en gedegen ervaring op deze segmenten maakt dat zij een bekende én erkende speler op de markt zijn. Ziegler Nederland beschikt over geïntegreerde informaticadiensten en hierdoor beschikken zij over innoverende daadkracht. Met verscheidene hulpmiddelen kunnen zij hun klanten direct alle informatie geven over lopende zaken.

Ziegler Nederland gaat uit van vier waarden die voor hen centraal staan, namelijk: Authenticiteit, Gepassioneerd, Ondernemend en Veelzijdig.

Ziegler Nederland hanteert daarnaast enkele beloften, waar zij met zorg werken aan de bescherming van milieu, kwaliteit, veiligheid en hygiëne van hun werkruimtes. Op het gebied van milieu spitsen zij zich op drie belangrijke pijlers: vermindering van CO2 uitstoot, afvalverwerking en gebruik van groene energie. Met deze pijlers zetten zij zich ook in voor internationale richtlijnen op het gebied van milieu.

Wil je meer weten over Ziegler Nederland, kijk dan op hun website.

ElectronicPartner

ElectronicPartner is de partner voor ondernemers die geloven in synergie tussen gezamenlijke en lokale kennis en ervaring. Doordat ElectronicPartner markt-, retail-, en praktijkkennis bij elkaar brengt, beschikken ondernemers over kennis die zij vaak zelfstandig niet hebben. ElectronicPartner is met circa 400 aangesloten winkels in Nederland en 5.000 winkels in zeven Europese landen een toonaangevende organisatie voor de consumenten- en huishoud elektronicabranche met EP: als bekendste formule; een formule die met bijna 100 winkels en een herkenbaar winkelbeeld z’n kracht heeft bewezen. 

De EP:Winkels in Nederland worden gerund door zelfstandige ondernemers met kennis van consumentenelektronica en huishoudelijke apparaten. EP: biedt de combinatie van persoonlijke service en een unieke selectie Europese topmerken. Met EP: kies je voor zekerheid en gemak! De selectie in de EP:Winkel voldoet aan alle strenge voorwaarden, zodat de EP:Ondernemer de klant een uitstekend product tegen een scherpe prijs kan bieden met de beste services. Want bij EP: draait het om de tevredenheid van de klant.

Bij de EP:Ondernemer staat de klant centraal, een ondernemer die weet dat zijn of haar kracht ligt in het kennen en bewerken van het eigen lokale marktgebied. Een ondernemer die telkens net verder gaat waar anderen stoppen. Een ondernemer die pas tevreden is als zijn of haar klanten dat zijn. Niet voor niets is de slogan ‘EP: die doet het’. Een slogan die zorgt voor een heldere belofte naar de klant.

Voor meer informatie: www.electronicpartner.nl / www.ep.nl