Care4More en Autobedrijf Oving sluiten wederom overeenkomt

Overleg welke accesoires nodig zijn

Nadat Care4More de missie ‘Cape2Cape’ had voltooid en zij voorbereidingen aan het treffen waren voor Mission PanAmerica kwam al snel de naam Oving voorbij. Dit gezien de prettige samenwerking en ervaringen die waren achtergebleven na de eerste missie.

Zodoende zijn wij blij te melden dat we een overeenkomst hebben kunnen sluiten met Autobedrijf Oving. Ditmaal zullen zij ons voorzien in alle accessoires die nodig zijn om onze Dacia Duster helemaal op en top aan de start te laten verschijnen. Denk hierbij aan betere vering, verbreding en verhoging van de Duster, extra verlichting en aanpassingen aan het interieur van de auto. Zodat ook ditmaal achter in de auto een werkplek en rustplek is voor het team gedurende de missie. Het team van Care4More heeft ook ditmaal alle vertrouwen erin dat Bert Ijzerman in de werkplaats hier wel raad mee weet om tot een mooi resultaat te komen.

Autobedrijf Oving is gevestigd te Zwolle, Hattem, Raalte en Emmeloord en heeft zich gespecialiseerd in de verkoop van Renault en Dacia. Autobedrijf Oving staat bekend dat zij altijd klaar staat voor de klant en heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan voor hun klanten. Wil je meer weten over Autobedrijf Oving, bezoek dan hun website.

Wij willen Bert Oving, Bert Ijzerman en de rest van zijn medewerkers wederom bedanken voor hun vertrouwen. Het team van Care4More kijkt met veel plezier uit naar de verdere samenwerking met Autobedrijf Oving en zijn medewerkers.

Be the first to comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.