Care4More schoon op reis dankzij Valma

De afgelopen periode heeft Care4More gesprekken gevoerd met Valma en waarbij de intentie is uitgesproken om een mooie samenwerking met elkaar aan te gaan. Na enkele gesprekken gevoerd te hebben zijn wij dan ook blij te kunnen vermelden dat wij een samenwerking met Valma hebben.

Valma is al sinds 1926 hét merk als het gaat om kwalitatief hoogwaardige poetsproducten. Gestart in Amsterdam zijn zij in de loop der jaren uitgegroeid tot een wereldwijd bekende onderneming. Sinds 2016 is Valma eigendom van Service Best International.

Valma staat bekend in de markt met fantastische poetsproducten in het auto-onderhoud segment. Het assortiment van Valma kenmerkt zich door tijdloze, gebruiksvriendelijke en duurzame producten. Wil je meer weten over hun producten, kijk dan snel op hun website.

Zij zullen de mannen van team Care4More niet alleen op financieel gebied sponsoren voor hun aanstaande Mission PanAmerica, maar tevens voorzien van enkele onmisbare items gedurende de reis zodat de Dusterilla het aan wat tender loving care niet hoeft te ontbreken.

Wij willen Valma en in het bijzonder Lars-Erik hartelijk bedanken voor hun inzet. Het team van Care4More kijkt met veel plezier uit naar de verdere samenwerking met Valma en zijn medewerkers.

Be the first to comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.