Care4More sluit partnerovereenkomst met Hans Jongerius Groep

Samenwerking Hans Jongerius

Nadat het team van Care4More het besluit had genomen om met Mission PanAmerica wederom een uitdagend avontuur aan te gaan en hierbij verschillende projecten te realiseren, kwam een potentiële auto al snel ter sprake.

Om een dergelijk avontuur aan te gaan waarbij alle weerselementen getrotseerd moesten worden, waren de mannen van Care4More bewust dat het een degelijke auto moest zijn die tegen een stootje bestand zou moeten zijn. En met die boodschap zijn de mannen van Care4More op pad gegaan. Deze zoektocht heeft ons overal en nergens gebracht in het land, maar niet voor niets!

Wij zijn dan ook blij en trots te kunnen mededelen dat we, na meerdere gesprekken gevoerd te hebben met Renault Nederland en Hans Jongerius Groep, een prachtige partnerovereenkomst hebben gesloten.

Mission PanAmerica zal verreden gaan worden in niets minder dan een Dacia Duster 4×4 Prestige! Dacia staat bekend om zijn no-nonsense uitstraling, waarbij de kwaliteit niet uit het oog verloren wordt. Het team van Care4More is hier erg in zijn nopjes mee gezien de goede ervaringen die zij hebben overgehouden met de Duster van mission Cape2Cape.

De Hans Jongerius Groep bestaat sinds 1988 en heeft zich in de loop der jaren uitgebreid van 1 vestiging en 1 merk tot een veelzijdig bedrijf met drie vestigingen te Woerden, Gouda en IJsselstein. Hans Jongerius richt zich op de verkoop van Renault en Dacia personen- en bedrijfswagens. Maar daarnaast hebben zij onder andere nog een leasemaatschappij, autoschadebedrijf, carwash, verhuurbedrijf en een groot aanbod occasions van alle merken.

Zij staan bekend als een no-nonsense familiebedrijf dat veel waarde hecht aan persoonlijke aandacht voor de klant. Kwaliteit en dienstverlening staan bij hun hoog in het vaandel. Niet voor niets behoort dit bedrijf al jaren tot de top 3 beste Renault dealers van Nederland.

Wij willen Ron op den Velde, Hans en Robin Jongerius nogmaals hartelijk bedanken voor hun vertrouwen. Het Team van Care4More kijkt met veel plezier uit naar de verdere samenwerking met Hans Jongerius en zijn medewerkers.

Wil je meer weten over Hans Jongerius Groep, kijk dan snel op hun website.

Be the first to comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.