Onze Dacia Duster in zijn nieuwe jasje

Het was hard werken en tot in de late avonden zweten en zwoegen, maar Dick Vroegindeweij van D-Sign en Jaco van Oostenbrugge van JD Repair hebben werkelijk een top outfit geregeld voor de Dacia Duster. “Het was kort tijdsbestek en erg druk op de zaak, maar wij zijn erg trots op het eindresultaat” zei Jaco.

Wij als team van Care4More zijn tot over ons oren verliefd op onze Duster. De kleuren Mat Blauw, Metallic Wit en Neon geel passen geweldig bij een stoere uitstraling en het merk Dacia. Zoals te zien is, is er rekening gehouden met ruimte voor alle sponsoren. Hier zijn al meerdere gesprekken mee gevoerd en er zullen er nog vele volgen. De logo’s van de sponsoren zullen later worden toegevoegd op de auto.

Komend weekend zal het team bij Autobedrijf Oving live worden voorgesteld aan de Duster. Dan zullen ook de eerste kilometers worden verreden tijdens een puzzeltocht van de Dacia Fanclubdag.

Team Care4More wil het gehele team van D-Sign en JD Repair bedanken en in het bijzonder Dick en Jaco voor hun geweldige prestatie.

JD Repairdownload

 

Be the first to comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.