De bouw van het klaslokaal in Bolivia is gerealiseerd!

feest in het lokaal

Beste donateurs, supporters, vrienden en andere belangstellenden. We leven momenteel in een bijzondere tijd, waarin de hele wereld in de ban is van het Coronavirus. Als stichting hebben wij dit eerder al aan den lijve ondervonden. Daarnaast hebben wij intern besproken of het in deze tijden wel geschikt is om een bericht ten aanzien van een onze projecten te delen. Wij hebben gemeend van wel, temeer omdat wij van mening zijn dat in deze onzekere tijden een bericht met positief nieuws ook zeer welkom kan zijn. En daarnaast vinden wij het belangrijk om transparant te kunnen zijn over wat er met het gedoneerde geld is gerealiseerd. Weliswaar kunnen wij op dit moment niet ter plaatse verslaglegging doen van de realisatie van de projecten (dit doen we zodra het weer verantwoord is om te reizen), maar wij kunnen jullie natuurlijk wel via onze (social) media kanalen op de hoogte houden.

Daarom kunnen wij jullie ook vol trots melden dat de bouw van het klaslokaal in Cochabamba is gerealiseerd! De afgelopen drie maanden is hard gewerkt aan de bouw van het klaslokaal en vlak voordat ook daar de Coronacrisis uitbrak, is de bouw voltooid en konden de eerste kinderen vol enthousiasme hiervan gebruik maken. Door de realisatie van het klaslokaal kunnen nu dit jaar alleen al 61 leerlingen extra naar school. Maar doordat nu jaarlijks meer leerlingen naar school kunnen, zal dit aantal de komende jaren alleen maar stijgen.

Wij willen onze partner ElectronicPartner hierbij nogmaals van harte bedanken, omdat zij de volledige bijdrage aan dit project hebben geleverd en zodoende de bouw gerealiseerd kon worden.

Gezien het nu niet mogelijk was om het klaslokaal ter plaatse te bezoeken en de lokale bewoners te interviewen hebben wij stichting Atiy benaderd en hen enkele vragen gesteld wat het nu daadwerkelijk voor de lokale bewoners aldaar betekent. Deze antwoorden kun je vinden via dit document.

Wij willen tot slot een ieder bedanken die op wat voor manier dan ook heeft bijgedragen aan dit project. Hieronder een korte foto impressie van de bouw van het lokaal en de ingebruikname.

Be the first to comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.