De projecten zijn klaar voor donatie!

In de afgelopen maanden heeft stichting Care4More meerdere gesprekken gevoerd met diverse lokale stichtingen voor een mogelijke samenwerking. We hebben, net zoals de vorige keer, bewust gekozen voor lokale stichtingen, omdat deze vanwege hun kunde en expertise weten waar daadwerkelijk een tekort en/of behoefte aan is om de toekomst van een kind een beetje beter te maken.

Uiteindelijk hebben wij in totaal negen prachtige projecten opgesteld, die wij met behulp van donaties en giften gaan realiseren. De komende weken zullen wij kort de afzonderlijke projecten via onze website belichten. Maar we willen vandaag er al even kort bij stilstaan, omdat doneren vanaf nu al mogelijk is en wij elke donatie kunnen gebruiken om straks in totaal ruim 5000 kinderen hopelijk een betere toekomst kunnen bieden met de realisatie van de projecten.

Hoe en waar te doneren

Via onze website kunt u onder het menu ‘Projecten’ elk de negen afzonderlijke projecten zien en lezen wat het project precies inhoudt. Als u op de hyperlink klinkt ziet u de negen projecten kort onder elkaar. Doneren kan via Ideal betalingen en u donatie wordt rechtstreeks bijgeteld bij de donatiebalk.

Tot slot

Mocht u op de hoogte willen blijven van de aankondiging van projecten en andere (nieuws)berichten, schrijft u zich dan in op onze nieuwsbrief of volg ons via onze social media kanalen Instagram, Facebook, Twitter, YouTube en LinkedIn

Be the first to comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.