De realisatie van een speelveld in Ecuador, ons derde project

Vandaag alweer tijd voor ons derde project, en ook ditmaal bevindt dit project zich in een ander land, namelijk Ecuador.

Ecuador kennen we ook wel als het land wat vernoemd is naar de evenaar (Spaans: ecuador) en het land wat we kennen van de Galapagos eilanden. Maar ook het land waarin kinderen opgevangen in weeshuizen. Een van deze weeshuizen bevindt zich in Quito, waar jongeren worden opgevangen die hun ouders verloren hebben of die door de overheid bij hun ouders zijn weggehaald omdat deze niet meer voor ze konden zorgen. Ouders die zich bijvoorbeeld verloren hebben in drank, drugs en criminaliteit. De jongeren gaan naar school, maar naast school is er soms weinig voor de kinderen en ligt verveling op de loer.

Daarom heeft Care4More, in samenwerking met stichting Local Dreamers, een prachtig project opgesteld. Stichting Local Dreamers zet zich in om een inspirerende en veilige leeromgeving te creëren waarbinnen Ecuadoraanse kinderen, jongeren en internationale vrijwilligers talenten en dromen met elkaar te kunnen ontdekken, ontwikkelen, verbinden en te delen. Zij spelen in op de behoeften van beide werelden en bouwen bruggen tussen verschillende culturen en mensen.

Stichting Care4More wil een speelveld inclusief materialen en middelen realiseren, met hulp van uw donaties en giften, waardoor straks elk jaar minimaal 27 kinderen hiervan kunnen genieten. De totale kosten voor dit project zullen €3458 zijn

Helpt u ons mee dit project te realiseren, waarbij wij jaarlijks 27 kinderen een betere toekomst kunnen bieden. Elke donatie is meer dan welkom!

Voor meer informatie en over hoe te doneren. Kijk dan bij het project!

Be the first to comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.