De eerste kilometers zijn een feit!

Vandaag was het dan zover! De officiële overhandiging van onze prachtige Dacia Duster door Autobedrijf Oving. En het was niet zomaar een dag, maar de fandag 2016 van de Dacia Club Nederland (ook wel Daciast genoemd). Met gezonde spanning reden wij hierom op de vroege ochtend naar Oving Dacia in Hattem, waar de fandag plaats zou vinden. Om iets voor elven volgde een kort openingswoord door Bert Oving, waarna het woord aan ons was. Tijdens onze introductie vertelden wij kort over onze stichting en onze Mission Cape2Cape. Wij waren echter razend benieuwd wat er onder het blauwe doek vandaan zou komen en gelukkig hield men ons niet langer in spanning. Eef Los, verkoopadviseur Oving Dacia Hattem en Bert Oving, algemeen directeur, trokken langzaam het doek weg en daar kwam onze Dacia tevoorschijn. En wauw, wat een geweldig mooie en prachtige auto is het geworden! Een moment waar wij alle drie even stil van werden.

Gelukkig konden wij meteen hierna de eerste kilometers erin gaan rijden tijdens de puzzelrit die was uitgezet door de Dacia Club Nederland. Een prachtige route door de omgeving van Hattem, waarbij er ook nog vragen beantwoord moesten worden. En de route werd alleen maar mooier, omdat de auto werkelijk in alle facetten geweldig was. Zowel op het gebied van stuurgedrag, stabiliteit, power en uitstraling. Hier redden wij straks de ruim 18.000km van Noorwegen naar Zuid Afrika wel.IMG_9144

Na de puzzelrit was er nog een barbecue ter afsluiting van de nu al geslaagde fandag. Onder het genot van een hapje en drankje werd er nog wat nagepraat, waarbij onze Dacia centraal stond opgesteld en veelvuldig de aandacht kreeg van de enthousiaste Daciast. Hierbij volgde ook de prijsuitreiking van de puzzelrit. Ondanks dat wij de puzzelrit niet gewonnen hadden, kregen wij wel de 1e prijs in onze handen gedrukt door de eigenlijke winnaar Danielle Broekhuizen, een portable car video recorder. Ontzettend bedankt hiervoor!

Als klap op de vuurpijl was er ook nog gedurende de dag de mogelijkheid te doneren door de Daciast voor onze stichting. Hier is het geweldige bedrag van €400 gedoneerd. Een prachtig bedrag, waar wij heel erg blij en dankbaar voor zijn! Al het geld komt ten behoeve van de projecten, waarbij wij de straks de kinderen in Afrika kunnen helpen.

Wij willen Bert Oving, Eef Los, Bert Ijzerman en hun gehele team enorm bedanken voor de gepassioneerde inzet en het geweldige werk wat zij hebben geleverd met het faciliteren van deze prachtige Dacia Duster!

Tenslotte willen wij ook de Dacia Club Nederland van harte bedanken dat wij deel mochten uit maken van deze mooie fandag en de passie waarmee zij dit weer elke keer organiseren. En natuurlijk elke Daciast met wie wij interessante en leuke gesprekken hebben gehad over de liefde voor Dacia.IMG_9224

2 Reacties op De eerste kilometers zijn een feit!

 1. Geen dank en maak er maar Danielle Broekhuizen van, mevr. Broekhuizen was mijn oma. En ben benieuwd naar de tocht, het lijkt mij geweldig!

  • Hoi Danielle,

   Ik heb het meteen veranderd! Ik wist niet of je het kon waarderen om ook met je voornaam genoemd te worden, maar gelukkig is dat geen probleem!
   Heel veel dank nog voor je mooie cadeau! Hier gaan wij zeker gebruik van maken. Blijf ons vooral volgen, dan kun je onze tocht straks helemaal volgen. Fijne avond nog.
   Vriendelijke groet,
   Hugo van Care4More

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.