EP: komt in actie! Partnerovereenkomst met Care4More een feit

EP: die doet het! Dit is de bekende slogan van marketingformule EP:. Met bijna 100 winkels en een herkenbaar winkelbeeld een formule die z’n kracht heeft bewezen. EP: is één van de formules van ElectronicPartner. In Nederland mag ElectronicPartner zich met 400 aangesloten winkels een grote franchiseorganisatie noemen. Deze winkels worden door ElectronicPartner professioneel ondersteund op de verschillende aspecten van ondernemerschap, zodat de ondernemers het beste uit hun (elektronica) winkel(s) kunnen halen. 

Met EP: kies je voor zekerheid en gemak. Daarnaast is service hun belangrijkste pijler en maakt deze ook het verschil. Keuze, zekerheid, vakmanschap en tevredenheid zijn voor EP: belangrijke waarden om aan deze service te voldoen. Bij EP: staat de klant centraal en de EP:Ondernemer is pas tevreden als de klant tevreden is!

De kernwaarden van EP: passen volledig bij de waarden van Care4More. EP: zorgt voor zijn klanten zoals ook Care4More zorgdraagt voor ‘zijn’ projecten om kinderen een betere toekomst te bieden.

Voor Care4More is het belangrijk dat er zekerheid geboden wordt naar de projecten toe tijdens de nieuwe missie in 2020.

Een paar maanden geleden hoorde het team van ElectronicPartner Nederland over de plannen van Care4More met Mission PanAmerica en besloten ze om samen met ons in actie te komen. Wij zijn met elkaar in gesprek gegaan om te kijken op welke voor manier deze organisatie ons kon ondersteunen en helpen bij deze missie. Het mooie van deze samenwerking is dat beide organisaties dezelfde waarden hanteren in hun missie en visie en daardoor was het voor beide partijen prettig om met elkaar in gesprek te gaan. Daarnaast was de transparantie en betrouwbaarheid van Care4More “We show you where the money goes” en de diversiteit aan projecten iets wat het team van ElectronicPartner NL erg aansprak.

Daarom zijn wij ook trots en blij te kunnen aankondigen dat wij een partnerovereenkomst met ElectronicPartner Nederland hebben gesloten.

EP:, de bekendste formule van ElectronicPartner NL, levert een volledige bijdrage aan de bouw van een nieuw klaslokaal in Cochabamba (Bolivia) en levert een gedeelde bijdrage aan de overige projecten. Met deze support vanuit ElectronicPartner NL komen wij een stuk dichterbij de realisatie en ondersteuning van de acht andere projecten, die hulp kunnen bieden aan ruim 5.000 kinderen in Latijns- en Zuid Amerika voor een betere toekomst.

Wil je meer weten over EP:, kijk dan op www.electronicpartner.nl / www.ep.nl

Be the first to comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.