GAMMA levert maatwerk af met sponsorovereenkomst Care4More

gammalogo

GAMMA is met ruim 40 jaar, de toonaangevende bouwmarkt in de wereld van doe-het-zelf voor de Benelux. Met een ruim assortiment aan doe-het-zelf producten, gereedschappen, decoratieve elementen voor huis en tuin en diensten die het doe-het-zelven gemakkelijker maken bieden zij voor ieder wat wils.

Toen GAMMA hoorde van de plannen van Care4More met Mission Cape2Cape, wilden zij graag in gesprek om te kijken op welke manier zij als organisatie een steentje konden bijdragen. De aanpak van Care4more in de vorm van transparantie “We show you where your money goes” en de diversiteit aan projecten waarbij kinderen worden geholpen in een betere toekomst sprak GAMMA erg aan. Met de financiële bijdrage die GAMMA levert voor de projecten, komen we weer een stuk dichterbij de realisatie om de ruim 10.000 kinderen in Afrika een betere toekomst te bieden.

(Foto: vlnr: Michael de Groot (Care4More), Ron Kloos (Formule directeur GAMMA NL) & Alex Phaff (Manager Communicatie GAMMA NL). Credits foto: Marc Lourens)

 

De voorbereidingen van de reis gaan op de achtergrond gewoon door. Sponsorgesprekken, vaccinaties, visa aanvragen, onderdelen voor in en op de auto. Het is bizar wat je allemaal geregeld moet hebben. 20.000km afleggen in 6 weken is ook niet iets wat je elk jaar doet. Dus het vergt veel uitzoek werk en voorbereidingen

Ondertussen organiseren we ook de jaarlijkse Gooische Rally. Aanstaande zaterdag 19 november staat die weer op de agenda. Mocht je het leuk vinden, je kan je inschrijven door een mail te sturen naar michael@care4more.com.

Qua visum aanvragen moeten we eerlijk zijn dat alles tot op heden volgens planning verloopt. Wekelijks pendelen onze paspoorten tussen de diverse ambassades te Brussel en Den Haag. Van goed verstaanbare ambassadeurs die enthousiast worden van de reis tot aan Frans sprekende ambassadeurs die ons letterlijk voor gek verklaren en lachen. Deze week haalde we ons visum voor Kameroen binnen en daarmee staat de score inmiddels op 5/9. Met Gabon, Mauretanie en de beide Congo’s nog te gaan.

#45daystogo De reis komt steeds dichterbij. de spanning stijgt. 

 

Be the first to comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.