Mission PanAmerica tot nader bericht uitgesteld in verband met het Coronavirus

Beste en lieve volgers en donateurs van Care4More,

Zoals jullie waarschijnlijk allemaal al hebben vernomen, heeft president Trump afgelopen nacht een inreisverbod voor alle Europeanen ingesteld. Dit verbod gaat aanstaande vrijdag in en geldt minimaal een maand tot 12 april 2020. Dit verbod heeft verregaande consequenties voor iedereen; op zowel persoonlijk, zakelijk en avontuurlijk vlak. Daarnaast heeft onze eigen regering vandaag ook extra maatregelen afgekondigd in verband met het Coronavirus. Wij hebben de afgelopen weken de ontwikkelingen met betrekking tot het Coronavirus uiteraard nauwgezet gevolgd en verschillende scenario’s bedacht. Dit scenario was echter nog niet volledig meegenomen. Helaas heeft het inreisverbod ons doen moeten besluiten om de oorspronkelijke missie, welke zou starten op 1 april 2020, tot nader order uit te stellen.

Als persoon en als stichting vinden wij dit uitermate vervelend. Wij zijn ons als stichting echter ook bewust van de vele risico’s rondom het Coronavirus en begrijpen de interventies en maatregelen die nationale en lokale overheden nemen om verdere uitbreiding van het virus te voorkomen. De veiligheid en gezondheid van mensen staat immers hierbij voorop! Wij achten het daarom ook maatschappelijk onverantwoord om onze missie te starten op 1 april 2020.

Kijkend naar ons al persoon is er tweeënhalf jaar voorbereiding, vele ontmoetingen, presentaties, afspraken en tijd aan besteed en waren wij al aan het aftellen voor ons oorspronkelijke vertrek op 28 maart 2020. Ook heeft ons sociale leven de afgelopen tijd op een laag pitje gestaan en waren er met onze werkgevers al afspraken gemaakt met betrekking tot ons verlof.

“Van uitstel komt echter geen afstel” is een veelgehoord gezegde en dit geldt ook voor ons. Onze Mission PanAmerica gaat door! 

Dit houdt in dat alle projecten nog steeds gerealiseerd en bezocht gaan worden. Voor ons staat namelijk voorop dat wij alle kinderen, die we met de projecten helpen, alsnog kunnen helpen ondanks de tegenslag van het uitstel van onze reis. Alleen zal dit op een later moment plaatsvinden dan onze oorspronkelijke datum van 1 april 2020. 

Wij moeten echter eerst het nieuws even laten bezinken en de ontwikkelingen en nieuwsberichten volgen, voordat we jullie een exacte datum kunnen geven wanneer de start van onze missie dan wel is. Uiteraard berichten we jullie hier zo snel mogelijk over, mocht ons dit bekend zijn.

Wij hopen dat jullie voor nu voldoende geïnformeerd zijn en zullen jullie zo snel mogelijk op de hoogte stellen van nadere ontwikkelingen.

Hartelijke groet van team Care4More

Michael de Groot
Jurmick Johns
Hugo Willemsen

Be the first to comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.