New team member has arrived!

Nadat wij in oktober 2018 een oproep hadden geplaatst kregen wij allerlei reacties binnen, waarbij de een wat serieuzer in zijn bedoelingen was dan de ander. Uiteindelijk hebben we enkele potentiele avonturiers in spé uitgenodigd voor een gesprek. Tijdens de gesprekken kwamen we er al snel achter dat iedereen vanuit zijn eigen achtergrond meerdere redenen kon verzinnen om met ons het avontuur aan te willen gaan. En niet te vergeten: het ook überhaupt aandurfde om met ons een avontuur aan te gaan.

Nadat alle gesprekken waren geweest, stonden we voor een moeilijke beslissing. Want er wilden er meerdere met ons mee, maar we zochten er maar één. Nadat we alle ‘plussen’ en ‘minnen’ hadden afgestreept, bleef er boven de streep uiteindelijk eentje over.

Wij zijn daarin ook super enthousiast jullie te kunnen melden dat we een nieuw teamlid en avonturier hebben gevonden! Vanaf januari 2019 is Jurmick Johns officieel lid van team Care4More. Jurmick is in het dagelijks leven werkzaam als accountmanager, maar in zijn vrije tijd houdt hij ervan om het avontuur op te zoeken. Daarnaast is hij een gedreven, enthousiaste kerel die tegen onze grapjes kan, wat natuurlijk ook belangrijk is. Meer informatie over Jurmick vind je op onze bestuurspagina.

Concreet zal het betekenen dat voor het komende avontuur Jurmick bij ons in de auto zit. Jos heeft aangegeven meer vanaf de achtergrond betrokken te zijn vanuit Nederland.

Wat ons nieuwe avontuur dan is?? Daarover binnenkort meer, stay tuned!

GOFR4497

Be the first to comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.