Ons achtste project: de bouw van een nieuw klaslokaal!

We zijn bijna aangekomen bij de laatste projecten en vandaag is het tijd voor ons een na laatste project wat we met jullie willen delen en zich bevindt in Bolivia. Dit is ook daadwerkelijk het laatste project op de route voordat we ons verder begeven naar Ushuaia, Argentinië

Bolivia is het land wat we onder andere kennen van de zoutvlaktes  de hoogstgelegen officieuze hoofdstad ter wereld La Paz op ruim 3600 meter hoogte. Alleen klopt dit laatste niet, omdat de officiële hoofdstad Sucre is en zich ruim 1000 meter lager bevindt. Bolivia is echter ook nog een ontwikkelingsland en er is wijdverspreid nog veel armoede onder de bevolking. Zo ook in de regio Cochabamba, waardoor veel kinderen niet de mogelijkheid hebben om naar school te kunnen. Het risico bestaat hierdoor dat de kinderen in de criminaliteit belanden en de hoop op een betere toekomst hierdoor verdwijnt met alle gevolgen van dien.

Daarom heeft Care4More, in samenwerking met stichting Atiy, een prachtig project opgesteld. Stichting Atiy zet zich sinds 1998 in voor kansarme kinderen waarbij zij twee lokale projecten ondersteunen in Bolivia in de regio Cochabamba. Als eerste zijn zij gestart met een schoolproject in San Antoniode Buena Vista, waar met hun hulp nu jaarlijks rond de 900 kinderen een hele schoolopleiding kunnen volgen. Sinds 2013 is de stichting ook begonnen met de ondersteuning van de bouw van de school Bolivia-Holanda in Kasa Huasa. Doordat de stichting een Nederlandse vrijwilligster heeft wonen in Bolivia die tevens het vaste aanspreekpunt is, dient zij tevens als brug tussen de lokale bevolking en de stichting.

Stichting Care4More wil de bouw van een klaslokaal faciliteren, met hulp van uw donaties en giften, waardoor wij straks jaarlijks minimaal 40 kinderen de mogelijkheid kunnen bieden om onderwijs te volgen en daarmee de hoop op een betere toekomst . De totale kosten voor dit project zullen €5000 zijn. 

Helpt u ons mee dit project te realiseren, waarbij wij jaarlijks minimaal 40 kinderen een betere toekomst kunnen bieden. Elke donatie is meer dan welkom!

Voor meer informatie en over hoe te doneren. Kijk dan snel bij het project!

Be the first to comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.