Ons voorlopig laatste project, de renovatie van een waterpomp in Honduras.

We hebben bijna alle projecten onder jullie aandacht gebracht de afgelopen tijd, maar eentje nog niet en die willen we graag wat nader toelichten. En dat betreft de renovatie van een waterpomp in Honduras.

Een groot aantal Kinderen in Honduras ontvlucht hun ‘onveilige’ gezinssituatie om ‘schijnveiligheid’ te zoeken in bendes of op straat. Dat gaat helaas vaak niet goed, waarna de kinderen in familiehuizen terecht komen met vaak meerdere trauma’s. Er wordt veel tijd en aandacht aan de kinderen besteed, zowel op persoonlijk als academisch vlak zodat de kinderen zich kunnen ontwikkelen.

Om de kinderen te helpen worden er gedurende hun middelbare schooltijd verschillende vakopleidingen aangeboden zodat de kinderen uiteindelijk een vak certificaat  kunnen behalen. Met vakopleidingen kun je hierbij denken aan lassen, schoenmaken, schoonheidsspecialist of bakker.  Voor al deze vakopleidingen is water nodig. Nu is de waterpomp die op het terrein van het familiehuis in slechte staat waardoor het volgen van lessen steeds moeizamer wordt, door een gebrek aan een goede watervoorziening.

Daarom heeft Care4More, in samenwerking met stichting Wereldouders, een prachtig project opgesteld. Stichting Wereldouders werft sinds 1991 actief fondsen voor de internationale hulporganisatie Nuestros Pequeños Hermanos (NPH) die zich inzet voor kwetsbare kinderen in Latijns Amerika. Ieder kind verdient aandacht en onvoorwaardelijke liefde. Daarom biedt Wereldouders kwetsbare kinderen in Latijns-Amerika een stabiele en warme thuisbasis, zodat ze kans hebben op een betere toekomst. Vanuit de veiligheid van een familie krijgen kinderen individuele aandacht en steun op het gebied van medische zorg, onderwijs en zelfredzaamheid.

Stichting Care4More wil de renovatie van deze waterpomp bekostigen, met hulp van uw donaties en giften. De totale kosten voor dit project zullen €2000 zijn.

Helpt u ons mee dit project te realiseren, waarbij wij minimaal 360 kinderen een betere toekomst kunnen bieden. Elke donatie is meer dan welkom! Voor meer informatie en over hoe te doneren. Kijk bij het project, klik dan snel hier.

Be the first to comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.