pANNEnkoeken voor het goede doel aan de Oudegracht in Utrecht.

“Onder het genot van een overheerlijke pannenkoek en een verkoelend drankje, genieten van de zon met uitzicht op de Utrechtse gracht en daarmee steun je gelijktijdig het goede doel. Kortom wat wil je nog meer!” zegt particuliere initiatiefneemster Anne Roest.

Anne is een goede vriendin van Hugo, die één van de bestuursleden is van Stichting Care4More, en wilde graag iets doen om de stichting te helpen.

Stichting Care4More is een organisatie die zich inzet voor het leven en welzijn van kansarme kinderen in derdewereldlanden op vlakken als gezondheid, voorlichting en preventie. Donaties en inkomende gelden worden gerespecteerd en, in tegenstelling tot de meeste anderen stichtingen, 100% aan verschillende lokale en concrete projecten besteed. Tevens dragen zij zorg dat de donateurs de beleving krijgen waar hun gift werkelijk besteed is. Dit gebeurt door middel van blogs, vlogs, video’s, foto’s en nieuwsberichten.

Anne was zo enthousiast over de stichting dat zij zich hiervoor wilde inzetten. Dit heeft zij nu weten te realiseren in een vrijwilligersinitiatief waarbij pANNEnkoeken worden gebakken voor het Pannenkoekgoede doel. Hierbij heeft zij hulp gekregen van tweedehandswinkel “Stichting De Arm”, die Anne voorziet van tafels en stoelen.

In de periode van 25 juli – 12 augustus zal het elke woensdag tot en met zondag tussen 11:00u-18:00 mogelijk zijn om voor een bedrag van (minimaal) €2,- een heerlijk pannenkoekje te komen eten met uitzicht op de Dom. Daarnaast zal er ook koffie, thee, fris en yoghurt met muesli/fruit op het menu staan.

Aanstaande zaterdag (23 juli 2016) om 12:00u is de officiële opening van “pANNEnkoeken” aan de Oudegracht 235 aan de werf (bij Moksi&Tandoori de trap af).

“kom allen pannenkoeken eten voor het goede doel”

Be the first to comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.