Revalidatiekliniek Morija – Burkina Faso

Burkina Faso is één van de armste landen ter wereld. Dit hebben jullie ook kunnen lezen in onze eerdere berichten over Schoolgaande kinderen en Opvangtehuis voor meisjes. Er is onder andere sprake van droogte, schaarste aan voedsel en een tekort aan medische zorg.

Vanwege de grote armoede die er in Burkina Faso heerst, is de medische zorg in Burkina Faso minimaal. Veel lichamelijke aandoeningen bij baby’s worden niet behandeld, omdat hier geen geld voor is. Het gevolg hiervan is dat veel kinderen levenslang verminderd mobiel zijn, bijvoorbeeld door een scheefstand van het been.

Daarom heeft Care4More, in samenwerking met Stichting Kinderhulp Burkina Faso, een prachtig project opgesteld. Wij willen vijf kinderen helpen door hun een prothese te geven, waardoor zij weer ‘normaal’ kunnen lopen.

Stichting Care4More wil de kosten voor vijf protheses bekostigen. Eén prothese kost €375. De totale kosten voor vijf protheses bedragen €1875.

Helpt u ons mee dit project te realiseren, waarbij de kinderen een betere toekomst kunnen bieden. Elke donatie is meer dan welkom!

Voor meer informatie en over hoe te doneren, kijk bij het project Revalidatiekliniek Morija

Be the first to comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.