Twee nieuwe projecten in Peru onder de aandacht

Vandaag willen wij graag meteen twee projecten belichten, gezien we deze opgesteld hebben met een en dezelfde stichting.

Zoals we in een van onze eerste berichten al aangaven kent Peru, naast zijn rijke geschiedenis en cultuurschatten, helaas ook nog steeds veel armoede. Doordat ouders veelal weinig geld hebben, zijn kinderen vaak gedwongen om mee te werken. Gelukkig kunnen kinderen wel af en toe naar school om aan deze omstandigheden te ontsnappen, maar ontbreekt het daar dan vaak aan schone en hygiënische voorzieningen, wat weer leidt tot onhygiënische omstandigheden wat funest kan zijn voor de kinderen.

Daarom heeft Care4More, in samenwerking met stichting YuYaYu, niet één, maar twee prachtig projecten opgesteld. Stichting YuYaYu zet zich sinds 2009 in voor kinderen door middel van kleinschalige projecten in Peru. De stichting helpt scholen en kinderdagverblijven op weg, zodat kinderen verzorging en onderwijs krijgen. De moeders van de kinderen kunnen hierdoor werken, waardoor ze onafhankelijk worden.

Care4More sluit samenwerking met YuYaYu

Stichting Care4More wil zowel een keuken en toiletten bouwen, met hulp van uw donaties en giften, waardoor straks minimaal elk jaar minimaal 50 kinderen in schone en hygiënische omstandigheden naar school kunnen gaan.

De totale kosten voor het project ‘bouw van een keuken’ zullen €2500 zijn. 

De totale kosten voor het project ‘bouw van toiletten’ zullen €1000 zijn.

Helpt u ons mee deze projecten te realiseren, waarbij wij minimaal jaarlijks 50 kinderen een betere toekomst kunnen bieden. Elke donatie is meer dan welkom! Voor meer informatie en over hoe te doneren. Kijk dan bij de projecten!

Be the first to comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.