Ziegler Nederland sluit partnerovereenkomst met Care4More

Ziegler Group bestaat al sinds 1908 en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een toonaangevende speler binnen de logistiek. Ondanks dat zij een groot internationaal bedrijf zijn met vestigingen over de hele wereld, streven ze ernaar om een onderneming te blijven van menselijke omvang en een 100% familiebedrijf. Met behulp van deze strategie zijn zij flexibel en kunnen zij op maat gesneden en speciaal samengestelde diensten aan hun klanten aanbieden. Hun deskundigheid betreft het transport van bijzondere goederen en gedegen ervaring op deze segmenten maakt dat zij een bekende én erkende speler op de markt zijn.

Ziegler Nederland gaat uit van vier waarden die voor hen centraal staan, namelijk: Authenticiteit, Gepassioneerd, Ondernemend en Veelzijdig.

Deze vier waarden sluiten daarom ook prachtig aan bij de waarden van Care4More. Met passie, respect, flexibiliteit, toewijding en betrouwbaarheid willen beiden hun projecten realiseren. In dit geval voor Care4More projecten om kinderen in derdewereldlanden een betere toekomst te kunnen bieden. Ook de inzet van Ziegler Nederland om zich in te zetten voor de bescherming van het milieu en hier een strategiebeleid voor te ontwikkelen zijn in de ogen van Care4More zeer belangrijk omdat dit ook voor de toekomst van de kinderen essentieel is.

Care4More en Ziegler Nederland hebben de afgelopen maanden intensief contact met elkaar gehad, nadat zij hoorden van de plannen van team Mission PanAmerica.  Gedurende deze overleggen is gekeken of een samenwerking mogelijk was en op welke manier deze ingevuld kon gaan worden door Ziegler Nederland. Gezien de missie zijn start kent in Alaska, de Dacia Duster nog hiernaar toe getransporteerd moet worden en Ziegler Nederland een uitgebreide ervaring heeft op het gebied van logistiek hebben de gesprekken hier zich al snel op gespitst. Het prettige aan deze gesprekken en de samenwerking waren de laagdrempelige contacten met elkaar en de bereidwilligheid om samen met elkaar tot een mooi gezamenlijk doel te komen. Daarnaast waren zowel de gezamenlijke waarden en de transparantie van Care4More “We show you where the money goes” aspecten wat Ziegler Nederland erg aansprak.

Na meerdere gesprekken zijn wij dan ook trots en blij te kunnen melden dat wij een partnerovereenkomst hebben gesloten met Ziegler Nederland!

Ziegler Nederland zal het volledige transport van de Dacia Duster op zich nemen. Dit houdt concreet in dat zij het transport van Rotterdam, Nederland naar Anchorage, Alaska en vanuit Ushuaia, Argentinië naar Rotterdam, Nederland zullen faciliteren. En dat is niet alles, want toen zij hoorden van de logistieke problemen om de Dacia van Panama naar Colombia te transporteren (gezien het onmogelijk is dit via de weg te realiseren) hebben zij ook dit transport op zich genomen.

Wij willen Ziegler Nederland en met name Paul, Ivo en Jamila hartelijk danken voor hun inzet en met de realisatie van dit transport komt de start van Mission PanAmerica een stuk dichterbij.

Wil je meer weten over Ziegler Nederland, kijk dan op hun website.

Be the first to comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.