Zwaartafelen sluit sponsorovereenkomst met Care4More

ZwaartafelenWaar een gesprek tijdens het afrekenen al niet tot kan leiden. Het overkwam Michael, een van de bestuursleden van Care4More, toen hij laatst bij Zwaartafelen was en in gesprek raakte met Frank, de eigenaar van Zwaartafelen. Frank vroeg namelijk wat Michael zoal in zijn vrije tijd deed en hierbij bracht Michael onder andere Care4More en Mission Cape2Cape ter tafel. Toen Frank van deze plannen hoorde, raakte hij zo enthousiast dat hij graag meer wilde weten.

Zwaartafelen is sinds enkele jaren uitgegroeid van een hobby tot een volwaardig bedrijf met een groot aanbod aan tafels en meubels. Het begon allemaal toen er geen geschikte tuinset gevonden werd en de eigenaren besloten zelf een tuinset te bouwen. Deze heeft het echter niet lang in de tuin uitgehouden, omdat de tuinset binnen de kortste keren verkocht werd. Hierna ging het snel met Zwaartafelen. Zij richtten hun eigen bedrijf Zwaartafelen op en hebben de beschikking gekregen over een grote loods, waar zij op maat gemaakte meubels maken. Ondertussen hebben zij hun aanbod uitgebreid en al verschillende winkels ingericht met kledingrekken, balies, kasten en spiegels, allemaal in de unieke stijl van onze tafels. Elk meubelstuk is uniek, omdat sommige balken tot wel honderd jaar oud kunnen zijn. Voor de mensen van Zwaartafelen staat vakmanschap voorop.

Dit kan Michael beamen, omdat hij tegenwoordig de trotse eigenaar is van een op maat gemaakte tafel van Zwaartafelen. De overige bestuursleden van Care4More hebben er ook al meerdere malen aan zitten werken en kunnen delen dezelfde mening dat het een geweldige tafel is. Het is echter niet alleen bij de tafel gebleven, want na meerdere gesprekken tussen Care4More en Zwaartafelen is er een sponsorovereenkomst gesloten, waarbij Care4More een mooi geldbedrag gesponsord krijgt van Zwaartafelen. Dit brengt ons weer een stuk dichterbij het realiseren van de 8 projecten.ambassade

De voorbereidingen staan ook niet stil voor ons. We merken dat we deze laatste maand nog een tandje moeten opschakelen, zodat we straks goed voorbereid op reis kunnen gaan. Zo zijn we afgelopen week weer met de visumaanvragen bezig geweest. Komende week hopen we Angola en Mauritanie te doen, waarna we alle visums binnen hebben. Dat scheelt ieder geval weer wat stress en vele kilometers heen en weer naar Brussel. Aan de andere kant: binnenkort zullen we nog wel wat meer kilometers afleggen.

Verder zijn we donderdag naar het verre Zeeland gereden, waar onze oude bekende Dick van D-Sign ons weer zal helpen, ditmaal met het plaatsen van de sponsorlogo’s op de Duster.

Ook komende week wordt het weer een drukke week, want komend weekend willen we de laatste voorbereidingen treffen met de Dacia, omdat hij die week erna namelijk al naar de Noordkaap wordt gebracht. Er zullen de komende weken nog drukke tijden voor ons aankomen. Is het niet onze stichting, dan wel het afronden en overdragen van onze taken op werk en natuurlijk Kerst.

 

 

 

 

 

 

 

 

#21daystogo

Be the first to comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.