Ziegler Nederland

Ziegler Group bestaat sinds 1908 en heeft er altijd naar gestreefd om een onderneming te blijven van menselijke omvang, oftewel een 100% familiebedrijf. Vanwege deze strategie zijn zij flexibel en kunnen zij op maat gesneden en speciaal samengestelde diensten aan hun klanten aanbieden. Hun deskundigheid betreft het transport van bijzondere goederen en gedegen ervaring op deze segmenten maakt dat zij een bekende én erkende speler op de markt zijn. Ziegler Nederland beschikt over geïntegreerde informaticadiensten en hierdoor beschikken zij over innoverende daadkracht. Met verscheidene hulpmiddelen kunnen zij hun klanten direct alle informatie geven over lopende zaken.

Ziegler Nederland gaat uit van vier waarden die voor hen centraal staan, namelijk: Authenticiteit, Ondernemerschap, Expertise en Betrouwbaarheid.

Ziegler Nederland hanteert daarnaast enkele beloften, waar zij met zorg werken aan de bescherming van milieu, kwaliteit, veiligheid en hygiëne van hun werkruimtes. Op het gebied van milieu spitsen zij zich op drie belangrijke pijlers: vermindering van CO2 uitstoot, afvalverwerking en gebruik van groene energie. Met deze pijlers zetten zij zich ook in voor internationale richtlijnen op het gebied van milieu.

Wil je meer weten over Ziegler Nederland, kijk dan op hun website.

Be the first to comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.