Over Care4More

Care4More is een organisatie die zich inzet voor het leven en welzijn van kansarme kinderen op vlakken als gezondheid, voorlichting en preventie. Dit met de filosofie om een toereikende hand te bieden voor kinderen op een (betere) toekomst. Zij zijn immers de toekomst.

Care4More is een stichting die ontstaan is in 2014, toen diverse goede doelen slecht in de publiciteit kwamen door geldverduistering, luxe snoepreisjes en extreem hoge salarissen. Care4More is een stichting, die de giften van donateurs respecteert en rechtstreeks, zonder enige vorm van afroming, besteed aan lokale projecten.

Het startproject van stichting Care4More was “ Mission Cape 2 Cape”. Tijdens deze challenge hebben de drie ambassadeurs binnen een tijdsbestek van twee maanden vanaf de Noordkaap in Noorwegen naar Kaapstad in Zuid-Afrika gereden. Gedurende de voorbereidingen van deze challenge was er vooraf bekend gemaakt welke 8 lokale goede doelen gesteund worden door de stichting. Door middel van crowdfunding en donaties is er geld ingezameld voor deze concrete goede doelen. De ambassadeurs hebben gedurende hun reis verslag gedaan van het verloop van deze goede doelen. Tijdens deze challenge zijn de lokale projecten bezocht en hiervan zijn updates verschenen via onze website en Social Media kanalen.

Alle ambassadeurs binnen Care4More werken op vrijwillige basis!