Over Stichting Care4More

1236828_10152524968129751_4852711778080507963_nCare4More is een organisatie die zich inzet voor het leven en welzijn van kansarme kinderen op vlakken als gezondheid, voorlichting en preventie. Dit met de filosofie om een toereikende hand te bieden voor kinderen op een (betere) toekomst. Zij zijn immers de toekomst.

Care4More is een stichting die ontstaan is in 2014, toen diverse goede doelen slecht in de publiciteit kwamen door geldverduistering, luxe snoepreisjes en extreem hoge salarissen. Care4More is een stichting, die de giften van donateurs respecteert en rechtstreeks, zonder enige vorm van afroming, besteed aan lokale projecten.

Het startproject van stichting Care4More was “ Mission Cape 2 Cape”. Tijdens deze challenge hebben drie ambassadeurs binnen een tijdsbestek van twee maanden vanaf de Noordkaap in Noorwegen naar Kaapstad in Zuid-Afrika gereden.  Gedurende de voorbereidingen van deze challenge werd er vooraf bekend gemaakt welke 8 lokale goede doelen gesteund zouden worden door de stichting. Door middel van crowdfunding en donaties werd er vervolgens geld ingezameld voor deze concrete goede doelen. De ambassadeurs hebben gedurende deze reis verslag gedaan van het volledige verloop van deze goede doelen, welke terug te vinden zijn onder nieuwsberichten. Tijdens deze challenge werden de lokale projecten bezocht en verschenen hiervan ook updates via website en Social Media.

Alle ambassadeurs binnen Care4More werken op vrijwillige basis!

 

Missie

‘Vanuit een non-profit gedachte korte en concrete projecten oppakken om iets terug te doen voor de samenleving’. Niet vanuit een grote organisatie, maar wel met dezelfde impact voor een individu!

 

Visie

Een directe toegevoegde waarde leveren voor de individu met een directe beleving voor de donateur. Wij respecteren de giften en zodra een project het levenslicht heeft gezien zal deze tegen de vooraf gestelde manier van werken worden uitgevoerd. ‘Uw geld waar het hoort’