Sponsoren

Onze Mission PanAmerica wordt mede mogelijk gemaakt door onderstaande sponsoren:

Keytoe

Keytoe richt zich e-stores, maatwerk e-solutions en online marketing en bestaat sinds 2012.  Creativiteit, conceptueel denken, interactie design staan centraal. Omdat Keytoe een jong bedrijf is, kunnen zij zich continue (her)ontdekken en aanpassen.

Keytoe is opgericht met een duidelijk doel voor ogen: een bedrijf waar iedereen graag zou willen werken. Dit wil men bereiken door iedereen zelf te laten beslissen waar hij zich mee bezig gaat houden. Zelf kiezen hoe je baan eruit ziet (job crafting), transparantie en beslissingen op basis van adviescommissies. Keytoe organiseert regelmatig Meetups waar je meer te weten kan komen over de ontwikkelingen op het gebied van design, content, online marketing, data, development, organisatiecultuur, het Kollegamodel en meer.

Incentro

Incentro is een innovatieve digitale dienstverlener. Incentro is een digital challenger dat zich op meer dan alleen de IT aspecten richt van een digitale transformatie, namelijk de cultuur. Geluk staat bij Incentro centraal en van hiërarchie is geen sprake. In een tijd waarin de technologie het tempo bepaalt nemen zij je stap voor stap mee om impact te maken in de digitale wereld.

De ambitie van Incentro is helder. “Precies wat je wilt, maar dan anders”. Impact maken in het digitale tijdperk begint bij impactvolle verandering. Incentro challenged de klant hun ambitie, lokt ze uit hun comfortzone en haalt de eindgebruiker erbij. Zo wordt beweging afgedwongen en zorgt Incentro ervoor dat een echt verschil wordt gemaakt.

Incentro heeft ruim 350 werknemers in dienst verspreid over Nederland, Spanje en Kenia. Zij staan laagdrempelig open voor contact en komen graag op gesprek met een multidisciplinair team om de mogelijkheden te bespreken.

Valma

Valma is hét merk als het gaat om kwalitatief hoogwaardige poetsproducten. Sinds 1926 stroomt het Nederlandse bloed door de aderen van Valma. Gestart in Amsterdam als eerste producent van poetsproducten gingen zij de markt op met het merk Valma.

Valma was tot 2016 onderdeel van de wereldwijd bekende onderneming Turtle Wax. Vanaf 1 januari 2017 zijn Valma en Commandant eigendom van Service Best International.

Valma staat bekend in de markt met fantastische poetsproducten in het auto-onderhoud segment. Het assortiment van Valma kenmerkt zich door tijdloze, gebruiksvriendelijke en duurzame producten.

Bison

Wie lijm zegt, zegt Bison. Wie aan Bison denkt, denkt aan lijm.

Bison staat voor kwaliteit en innovatie. Voor Bison betekent duurzaamheid verantwoord te werk gaan met het milieu, de mensen en de samenleving. We Care is de naam van het duurzaamheidsprogramma en gebaseerd op drie pilaren, namelijk: Sourcing, Producing en People.

Het merk Bison is onderdeel van Bolton Adhesives. Bolton Adhesives vertegenwoordigt de lijmdivisie van de Bolton Group en voert vier prominente merken: Bison, UHU, Griffon en Air Max.


Sodastream

Sodastream wil een verschil maken door plastic wegwerpflessen overbodig te maken. Met een SodaStreamtoestel wordt kraanwater in een handomdraai bruisend water. Dat is lekker, makkelijk én duurzaam! SodaStream is actief in 46 landen en wereldwijd marktleider in homemade bruiswater. SodaStream houdt zich daarbij aan de hoogste internationale normen voor kwaliteit, ontwerp en productie.

SodaStream maakt mensen bewuster te kiezen om minder wegwerpflessen te gebruiken. Wegwerpplastic voorkomen is beter dan het opruimen en recyclen ervan. Met SodaStream maak je van fris kraanwater heerlijk bruisend water in een herbruikbare fles. Met zo’n herbruikbare SodaStream-fles bespaar je per huishouden duizenden plastic wegwerpflessen.

 

Mocht u interesse hebben om een van de acht opgezette  projecten te willen sponsoren als bedrijf, neemt u dan gerust contact met ons op via info@care4more.com. Wij bespreken vervolgens graag met u persoonlijk de mogelijkheden. Hierbij kijken wij als stichting tevens hoe wij voor elkaar wat kunnen betekenen, denk hierbij aan (media)bereik creëren.