Supporters

Voor de diverse goede doelen wij tijdens onze reis gaan bezoeken en om de reis zo goed en veilig mogelijk te volbrengen is veel materiaal nodig.

Alle hulp is meer dan welkom, om er gezamelijk een succes van te maken en voor zoveel mogelijk kinderen een betere toekomst te bieden. Bent u enthousiast en wilt u graag met uw bedrijf een steentje bijdrage? Het team van PanAmerica denkt graag met u mee in mogelijkheden. De volgende organisaties hebben zich tot nog toe verbonden aan PanAmerica:

A1 Signs

A1-signs is het adres voor alle binnen- en buitenreclame. Zij zorgen voor een herkenbaar en inspirerend concept gebouwd op een visueel fundament. Omdat ze beschikken over de nieuwste machines en een grote creativiteit kunnen ze niet alleen meedenken, maar ook snel realiseren. Zelfs in grote oplage van ontwerp tot montage.

4WD Magazine

4WD Magazine biedt een uitvoerige indruk van de wondere wereld van 4 wiel aangedreven auto’s en alles wat daarbij hoort. Van nieuws, tot rallies, van reisverhalen, tot rij-indrukken.

Logo-4WDmagazine-rood-1

Linqo

Linqo’s smart mobility services bieden een oplossing voor de hedendaagse mobiliteit- en duurzaamheidsuitdagingen. Zij verbinden mensen, voertuigen, materieel en goederen door het verzamelen en analyseren van real-time data. Linqo’s efficiënte en eenvoudig te gebruiken totaaloplossing stellen bedrijven en hun personeel in staat om slimmere, veiligere en snellere beslissingen te nemen.

Sony

Sony Corporation is een creatief entertainmentbedrijf met een duurzame technologische basis. Van game- en netwerkservices tot muziek, films, elektronica, semiconductors en financiële diensten – het doel van Sony is om de wereld te verrijken met emotie via creativiteit en technologie.