Wat doet Care4More

Care4More is een organisatie die zich inzet voor het leven en welzijn van kansarme kinderen op vlakken als gezondheid, voorlichting en preventie. Dit met de filosofie om een toereikende hand te bieden voor kinderen op een (betere) toekomst. Zij zijn immers de toekomst.

Care4More is een stichting die ontstaan is in 2014, toen diverse goede doelen slecht in de publiciteit kwamen door geldverduistering, luxe snoepreisjes en extreem hoge salarissen. Care4More is een stichting, die de giften van donateurs respecteert en rechtstreeks, zonder enige vorm van afroming, besteed aan lokale projecten.

Het startproject van stichting Care4More is “ Mission Cape 2 Cape”. Tijdens deze challenge rijden drie ambassadeurs binnen een tijdsbestek van twee maanden vanaf Noordkaap in Noorwegen naar Kaapstad in Zuid-Afrika  Gedurende de voorbereidingen van deze challenge wordt er vooraf bekend gemaakt welke 7 lokale goede doelen gesteund worden door de stichting. Door middel van crowdfunding en donaties wordt er vervolgens geld ingezameld voor deze concrete goede doelen. De ambassadeurs zullen verslag doen van het volledige verloop van deze goede doelen. Tijdens deze challenge worden de lokale projecten bezocht en hiervan verschijnen updates via website en Social Media.

Alle ambassadeurs binnen Care4More werken op vrijwillige basis!

Be the first to comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.